Trimsalon Taffie
 Alle rassen welkom groot en klein ik maak ze weer haarfijn.
 
 
 

algemene voorwaarden.

Wanneer u een afspraak bij trimsalon Taffie gepland heeft staan gaat u automatisch ook akkoord met de algemene voorwaarden. 

-Het kan voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt die u uiteindelijk niet uit komt. wel wordt u verzocht om de afspraak minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of via whatsapp af te zeggen of te verplaatsen. Wanneer u genoodzaakt bent om binnen de 48 uur voor geplande afspraak te annuleren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

-Wanneer uw hond last heeft van vlooien, wormen, Giardia, Kennelhoest of andere overdraagbare problemen dient u de afspraak te annuleren en telefonisch of via whatsapp een later moment de trimbehandeling te plannen. 

-Wanneer de hond met overdraagbare problemen in de trimsalon is. Worden er extra kosten in rekening gebracht. 

-Uw hond dient gevaccineerd te zijn volgens Nederlandse richtlijnen. 

-Uw hond dient voor aanvang te worden uitgelaten. 

-U wordt verzocht om de hond voor de trimbehandeling uit te borstelen. Wanneer de vacht van uw hond vervilt is neemt de trimster telefonisch contact met u op om te overleggen over de mogelijkheden. 

-U dient uw hond minimaal 1,5 uur voor aanvang een (volledige) maaltijd te geven. Dit omdat de hond misselijk kan worden tijdens de trimbehandeling met een volle maag.

-U dient ten allertijden bereikbaar te zijn wanneer uw hond aanwezig is in de trimsalon. 

-Na trimbehandeling dient de factuur direct of binnen 24 uur voldaan te worden. 

-Wanneer u een aanpassing in het model van uw hond wenst dient u dit uiterlijk 48 uur na de trimbehandeling te melden aan de trimster telefonisch of via whatsapp. Wanneer u terug komt voor een aanpassing dient de hond schoon en droog te zijn.